top of page
bgImage

Bröllop - Makeup & Hår​

En utav de största dagarna i livet är ens bröllopsdag och då är det viktigt att det blir rätt. 

För mig är det också viktigt att makeup och frisyr håller hela dagen, genom tårar, väder och vind. 

Jag jobbar helst med veganska produkter. Aldrig med produkter som testats på djur.​

Varför kostar brudstyling så mycket​ mer?

Kort och gott, det handlar om att jag lägger ner betydligt mer tid på dig som brud. Jag sminkar och stylar alltid hår med förutsättning att det ska hålla. Men till skillnad från en "vanlig" makeup eller frisyr som tar ca. 45-60 minuter så ligger en brudstyling på cirka 5-7 timmar totalt. Detta för att vi har kontakt när du mailar mig frågor och skickar inspirationsbilder. Vi träffas på en konsultation om 2 timmar och på bröllopsdagen lägger jag ca. 3 timmar på din makeup och ditt hår. Jag stannar oftast längre än vad jag behöver för att se till att allt är perfekt.

Bokar du mig till att även göra dina tärnors makeup och/eller hår så kommer vi fram till ett paketpris. Utanför tullarna tillkommer resetillägg. 

Så här s​äger tidigare brudar

Lina är fantastisk! 

Ida  - Brud 2022

Fantastisk nöjd med min behandling hos Lina Beu! Hon är fantastisk som person och gjorde ett fantastiskt jobb med min sminkning och mitt hår på min bröllopsdag! Jag kände mig så fin! Tack <3

Sofia B - Brud 2021

Lina var makeupartist på min bröllopsdag och gjorde min och brudtärnornas sminkning. Vi blev alla fantastiskt nöjda över resultatet och kände oss så vackra! Lina är otroligt lyhörd inför ens önskemål, samtidigt som hon bidrar med sin kompetens och erfarenhet. Hon är inte bara noggrann och superduktig på sitt jobb, utan är också en en väldigt trevlig och sympatisk person som förmedlar ett lugn precis när man behöver det som mest (timmarna innan vigsel). Vill ni ha en professionell och kunnig makeupartist med en positiv energi - då ska ni boka Lina! ❤️

Erica E - Brud 2021

Bokade Lina för sminkning inför mitt bröllop. Lina sminkade både mig samt tärna, och vi har nog aldrig varit så fina. Sminket höll hela dagen samt natten trots regn tårar och svett. Mycket trevligt bemötande Och proffesionellt arbetssätt. Svarade snabbt på Mail/sms. Kan starkt rekommendera!

Amanda L - Brud 2020

bottom of page